Bakker Campers

Over ons

Bakker Campers Luchtfoto

Over Bakker Campers

Met een voorraad van minimaal 100 stuks vindt u bij Bakker Campers altijd de camper die bij u past. Campers zijn er in vele soorten en maten. Bakker Campers verkoopt er slechts één: de bèste…Bakker Campers: al méér dan 20 jaar  veelzijdig, veilig en vertrouwd.

We onderscheiden vier verschillende typen campers. Het assortiment van Bakker Campers heeft de camper die u past…

Afhankelijk van uw wensen, gezinssamenstelling, stallingsmogelijkheden of reisdoel hebben wij de camper die aan uw wensen voldoet. daarbij kunt u uitgaan van vier basismodellen:

Camperbus

Deze kampeerwagens worden in een bestaand model bestelbus gebouwd waarbij vaak de dakconstructie is aangepast waardoor extra slaapplekken worden gecreëerd. Het voordeel is dat deze kampeerbusjes ook heel geschikt zijn voor dagelijks vervoer en ook iets gemakkelijker te stallen zijn.

Alkoof

Dit model herkent u aan de extra ruimte bovenop de bestuurderscabine waarin een vast tweepersoons bed is geplaatst. Dit model is ook leverbaar voorzien van dubbele bodem. In dat geval beschikt de camper over extra bagagemogelijkheden. Bijkomend voordeel: de opstap naar het bed boven de bestuurderscabine is kleiner terwijl de wegligging dankzij het lagere zwaartepunt iets plezieriger is. Deze ruime campers zijn geschikt voor families met kinderen.

Semi-integraal

Dit soort campers is net als de alkoof gebouwd op een chassis voorzien van een bestuurderscabine. Echter zonder de twee extra slaapplaatsen. De stroomlijn is daarom beter dat dat resulteert en in een lager brandstofverbruik. De semi-integraal heeft een plezierig ruime instap naar de cabine en is over het algemeen iets minder hoog dan de alkoof.

Integraal

Bij een integraal camper is de bestuurderscabine echt een onderdeel van het leefgedeelte.
De ruimte in de kampeerwagen wordt optimaal benut, doordat de camper van voor tot achter de volledige breedte heeft. Dankzij de extreem grote voorruit heeft u maximaal uitzicht en dat wordt onderweg als heel prettig ervaren.

Zie actuele vacatures