Grote Voorjaarsshow op 26,27 & 28 April

24 apr, 2024

Beste Camperliefhebber,
Het is weer die tijd van het jaar waarin de natuur ontwaakt uit haar winterslaap en de drang naar avontuur in de lucht hangt. En wat is een betere manier om het voorjaar te verwelkomen dan met onze spetterende Voorjaarsshow op 26, 27 & 28 april 2024!
Tijdens deze drie dagen vol verwondering en mogelijkheden nodigen we jou van harte uit om onze nieuwste collectie van campers te komen ontdekken. Laat je verleiden door de vrijheid van reizen en de luxe van thuis, allemaal verpakt in onze selectie van 100 campers van de hoogste kwaliteit.
Maar dat is nog niet alles wat we te bieden hebben! Terwijl je onze uitgebreide voorraad bewondert, word je verwend met verfrissende drankjes en heerlijke hapjes. Want bij ons draait het niet alleen om het bekijken van campers, maar ook om het delen van gezelligheid en het creëren van onvergetelijke ervaringen.
En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we speciaal voor jou een aantal onweerstaanbare aanbiedingen in petto. Profiteer van onze extra hoge inruilacties, zodat je moeiteloos kunt upgraden naar je droomcamper. Of kies voor het ultieme comfort met een gratis Gree dak airco bij aanschaf van geselecteerde modellen. En voor de avonturiers onder ons bieden we een set 4 seizoenen banden aan, zodat je het hele jaar door zonder zorgen kunt rondreizen.
Of je nu een doorgewinterde camperaar bent of juist de eerste stappen zet in deze opwindende wereld, onze Voorjaarsshow belooft voor ieder wat wils te bieden. Ons ervaren team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het vinden van de perfecte camper die past bij jouw levensstijl en behoeften.
Dus noteer 26, 27 & 28 april 2024 in je agenda en kom langs bij onze showroom, waar de magie van reizen tot leven komt. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen de start van een nieuw avontuur te vieren!
Met vriendelijke groet,

Pin It on Pinterest

Share This
× Whatsapp