Bakker Campers

From the Blog

SEIZOEN 3 VAN KAMPEERTV START 5 FEBRUARI 2017 om 17.30

SEIZOEN 3 VAN START IN FEBRUARI

Kampeerbranche profiteert van bereik KampeerTV

Kamperen is weer helemaal hót! Afgelopen jaar stonden de campings weer helemaal vol, de caravanverkoop zit in de lift en campers vliegen als warme broodjes over de toonbank. Op 5 februari start op RTL4 het derde seizoen KampeerTV, een samenwerking van Telegraaf Video Media en Bohil Media, met de merken CampersCaravans en Botentekoop marktleider in de kampeer- en watersportmarkt.

Voor KampeerTV bezocht afgelopen zomer presentator Loran von Liebenstein de mooiste kampeerregio’s en camping in binnen- en buitenland, om samen met kampeerders te ervaren hoe heerlijk het is om vakantie te vieren op een camping. Daarnaast gaat presentatrice Fiona Yauw elke week op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen op kampeergebied. Van nieuwe modellen caravans en campers tot barbecues en voortenten. Felix Wilbrink, culinair journalist bij de Telegraaf, verrast de televisiekijkers wekelijks met een verassende kampeer-kooktip.

Presentatieduo

De in Amsterdam geboren presentator Loran von Liebenstein (1986) is van jongs af aan al op de televisie te zien en is alweer drie jaar lang het vaste gezicht van KampeerTV. Fiona Yauw is dit seizoen nieuw als presentatrice. Ze is daarnaast op allerlei plekken te zien online en op televisie. Zo is ze is al jaren de vaste presentatrice van WADADA News for Kids, een internationaal jeugdjournaal dat nieuwsverhalen deelt met kinderen over de hele wereld, in 17 landen.

KampeerTV is te zien vanaf 5 februari iedere zondag om 5 uur bij RTL 4. Herhalingen zijn er op maandag om 14.30 en op zaterdag om 11.00 bij RTL4. 

Bekijk hier de promo van KampeerTV

Have your say