Onzekere tijden wanner u reist met het vliegtuig.

18 jun, 2022

Schiphol schrapt ook deze zomer vluchten vanwege drukte

Luchthaven Schiphol gaat deze zomer vluchten schrappen vanwege de drukte. De luchthaven legt de laatste hand aan plannen daarvoor, meldt Barin, de brancheorganisatie van vliegmaatschappijen.

Eerder noemde Schiphol het schrappen van vluchten in de zomer een uiterste maatregel. Naast het schrappen van vluchten, wordt een aantal vluchten verplaatst naar regionale luchthavens.

Volgens Barin wordt later vandaag duidelijk om hoeveel vluchten het gaat. Schiphol zelf zegt de gesprekken over het plan op korte termijn af te ronden en dan met informatie te komen.

Actieplan

De luchthaven waarschuwde eerder al dat er mogelijk vluchten geannuleerd moeten worden om extreme drukte op het vliegveld te voorkomen.

Tijdens de meivakantie en tijdens het pinksterweekend werden er al tientallen vluchten per dag op Schiphol geschrapt. Om grote problemen in de zomer te voorkomen, kwam Schiphol met een actieplan.

Daar hoort onder meer een zomerbonus voor het personeel op Schiphol bij, om te voorkomen dat arbeidskrachten weglopen en makkelijker nieuwe mensen te vinden voor de honderden vacatures die openstaan.

Wederom word reizen met de camper dit jaar weer een groot succes.

Vanwege de enorme druktes op de vluchthavens is de vraag naar een camper weer enorm toegenomen, de onzekerheid om met het vliegtuig te gaan word ook steeds groter, de vluchten worden geannuleerd en de mensen zijn het beu.

Door een camper aan te schaffen kunt u toch genieten van uw vakantie zowel in eigenland of in Europa, u hoeft alleen uw vakantie bestemming uit te kiezen u hoeft niet bang te zijn voor teleur stellingen en u kunt genieten van een zorgeloze vakantie!

Tijdelijk op Zondag gesloten.

wij werken wel op afspraak Wij zijn tijdelijk op de zondagen gesloten, wel werken wij op afspraak als dat mogelijk is en ook zullen wij elke laatste Zondag van de maand koopzondag houden en zijn wij geopend van 12:00 tot 17:00. 

Wij zijn met Koningsdag geopend !!

Geopend van 12:00 tot 17:00 Met Koningsdag zijn wij geopend van 12:00 tot 17:00. U bent van harte welkom onder het genot van een kopje koffie, of eventueel een Oranje bitter. Tot morgen.

1e & 2e Paasdag geopend.

Wij zijn 1e & 2e paasdag geopend!   Bent u opzoek naar een camper dan is dit uw kans! Wij hebben een ruime voorraad aan campers op ons terrein tot ziens !   1e paasdag van 12:00 tot 17:00 2e paasdag van 10:00 tot 17:00    

Vacature Camper Verkoper-All round medewerker

Vacature Camper verkoper-all round medewerker Wie zijn wij:Wij zijn Bakker Campers in Wenum Wiesel een familiebedrijf wat al meer dan 28 Jaar actief is in de Camper Branch, voornamelijk in de verkoop van jong gebruikte campers, Wat ga je doen?Je krijgt een all-round...

KAMPEREN OP BEDRIJFSTERREIN

Kamperen op Bedrijfsterrein  KAMPERS TEGEN CORONA BARCELONA- Veertien Werknemers van een waterzuiveringsbedrijf in Barcelona wonen momenteel in campers op het bedrijfsterrein. Op die manier hopen ze aan besmettingen met het corona virus te ontkomen. Aigues de...

Wij wensen u een gezond en veilig 2022

Het team van Bakker Campers wenst u een gezond en veilig 2022 Wij kijken terug op een bewogen jaar, er was een grote vraag naar campers. En door die grote vraag naar campers, moesten klanten soms wat langer wachten op hun camper. Dit willen wij in 2022 voorkomen door...

Wij zoeken jou!

Wij ZOEKEN WEGENS UITBREIDING - Verkoper  - Poetser/Wasser  - Campermonteur voor het opbouwen van zonnepanelen/schotels/luifels.  Bakker Campers is per direct op zoek naar personeel die ons team wil komen versterken wegens uitbreiding/groei. Verkoper: Mbo plus niveau,...

De hele maand OKT 2021 Speciale herfstaanbiedingen.

De hele maand oktober 2021 speciale herfstaanbiedingen en actieprijzen bij Bakker Campers!  op 15,16,17 oktober ontvangen wij u met lekkere hapjes en drankjes. Waarom is het juist nu Verstandig om een camper aan te schaffen?  Vanwege de toenemende vraag zal het aanbod...

Dit is onze Winnaar van de Like, Deel & Win actie.

Dit is de winnaar van onze Like Deel & Win actie. Rina Boshuisen-Coenen uit Purmerend. Wij hebben de familie gevraagd naar hun ervaring. Hun reactie is "We hebben erg genoten, Normaal gesproken is zo’n Like, Deel en Win actie een aandachtstrekker of word er nooit...

Camper beurs Hardenberg

Op 24, 25 en 26 september kunnen de camperliefhebbers eindelijk weer hun hart ophalen op een beurs, want na anderhalf jaar corona-pauze gaat Camperbeurs Hardenberg weer door. Wij zijn hier ook aanwezig op stand nr 214 hal 2.

Pin It on Pinterest

Share This
× Whatsapp