Bakker Campers

From the Blog

21, 22 en 23 april: FEESTELIJKE JUBILEUMSHOW

De traditionele voorjaarsshow van Bakker Campers heeft dit jaar een bijzonder thema: Het is namelijk 25 jaar geleden dat Job Bakker besloot zich te gaan specialiseren in de verkoop van nieuwe en gebruikte campers. Om die gebeurtenis niet ongemerkt voorbij te laten gaan heeft het bedrijf enkele mooie acties bedacht die de koop van een camper tijdens de jubileumshow extra aantrekkelijk maken.

De vraag naar campers stijgt de laatste jaren flink, net zoals het aantal bedrijven dat ze aanbiedt. Juist vanwege het grote aanbod is het verstandig je licht op te steken bij een bedrijf waar je van een ruime keuze verzekerd bent. Bakker Campers is één van de grootste camperspecialisten in Nederland en beschikt over een zeer breed assortiment nieuwe en gebruikte campers in alle varianten en prijsklassen.

De aankoop van een camper is nooit een eenmalige transactie. Doordat wij ook de service, het onderhoud, de levering en de inbouw van de meeste uiteenlopende accessoires voor onze rekening nemen houden wij regelmatig contact met onze klanten. Dat schept een band. Dat is ook de reden dat wij een paar speciale jubileumacties hebben bedacht om onze klanten tegemoet te komen. Zo geven wij tijdens de show extra hoge inruilprijzen wanneer de mensen hun camper, caravan, auto of boot willen inruilen.

Door het uitgebreide netwerk van aanverwante bedrijven dat we in de loop der jaren hebben opgebouwd kunt u bij Bakker Campers vrijwel alles voor een goede prijs inruilen. Ook een motorfiets of zelfs een chalet…

Het kan onze klanten vaak net over de drempel helpen om de aankoop van hun dromen te realiseren.

Nog een unieke actie ter gelegenheid van het jubileum is het feit dat kopers van een camper vanaf € 30.000.- naar keuze een accessoirepakket t.w.v. € 3.000,- en/of gratis een jaar lang NKC all risk verzekering op de koop toe krijgen.

Een actie die is gebaseerd op onze ruime ervaring. Hoe fraai of compleet de camper ook is, er blijven altijd wensen om de camper optimaal op het eigen gebruik af te stemmen. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een uitgebreid schotel antennesysteem, een fietsdrager, een zonnepaneel of een luifel.

De jubileumshow staat voor 21, 22 en 23 april op de kalender en zelfs wanneer u zich alleen maar wilt orienteren op de aanschaf van een camper is dit een echte aanrader, mede vanwege het feit dat de show wordt opgeluisterd door diverse toeleveranciers, waardoor ook het randgebeuren onder de aandacht wordt gebracht. En natuurlijk is de catering weer goed en feestelijk verzorgd.

Klik hier om de afbeelding te vergroten.

Jubileumshow