Bakker Campers

Camperverhuur

Nu ook verhuur van half-integraal campers!

“Het gaat niet om de bestemming, maar om de reis erheen”

Een bewering die elke campereigenaar uit het hart gegrepen is. Reizen met een camper is genieten van de optimale vrijheid die de “kampeerauto” nu eenmaal biedt. Geen gestress met het zoeken van een hotel of sanitaire stop, eten en drinken onder handbereik, je eigen bed. Stoppen waar het mooi is. Bij Bakker Campers vindt u de camper waarmee u al reisplannen kunt realiseren. Te koop, maar ook te huur.

Ideaal wanneer u bijvoorbeeld niet de (stallings)mogelijkheden heeft om een eigen camper aan te schaffen. Ook heel plezierig wanneer u de aanschaf van een camper overweegt, maar eerst uitgebreid kennis wilt maken met het door u gekozen model. Zeker in de wetenschap dat Bakker Campers u de volledige verhuurprijs terugbetaald wanneer u achteraf besluit de camper te kopen!*
En het is voordeliger dan u wellicht denkt. Voor prijzen die – afhankelijk van het seizoen – variëren van pakweg € 800,- tot € 1095,- per week, heeft u keuze uit nieuwe of zo goed als nieuwe campers met 2 tot 6 slaapplaatsen. 

* Download hier de voorwaarden

Hieronder een overzicht van onze verhuurvloot:

Chausson Flash 03

Deze compacte alkoof camper is voorzien met Ford 2.2 TDCI.141 PK. Model 2010 Stuurbekr. Stapelbed. Garage. Gfk opbouw hagelvast..

Cruise control. Ford radio met stuurbediening. Diesel stand kachel. Elektrische ramen. Elektrische spiegels. Centrale deurverg. Motor airco. Groot dakluik. Grote badkamer met douchecel. Schoon/vuil watertank. Dubbele airbag. Combi horren. Deze camper is ideaal voor een gezin voorzien met stapelbed. Deze camper is ook te huren. Indeling. stapelbed achterin met garage mogelijkheid badkamer met er tegenover een hang/legkast er naast een middenkeuken en er tegenover de treinzit en extra bank ruime alkoof.

LMC Liberty Breezer A694.G

Deze ruime familie alkoof camper van model 2010 is voorzien met een Ford 2.2 TDCI.141.PK. Grote garage. Motor airco.
Ford radio/cd met stuurbediening. Elektr ramen. Elektr spiegels. Centrale deurverg. Elektr instap. Webastodiesel kachel/boiler. Schoon/vuilwatertank. Deze camper is geschikt voor 6 personen. Deze camper is ook te huren. Indeling. vastbreedtebed met de garage er onder gebouwt de badkamer met aparte douchecel er voor gebouwt en daar tegenover een hang/legkast en er naast de koelkast middenkeuken met er tegenover de treinzit en een ruime alkoof.

Aanvraagformulier:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw adres (verplicht)

Uw postcode (verplicht)

Uw woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Gewenste Camper (verplicht)

Datum vanaf (verplicht)

Datum vanaf (verplicht)

Eventuele Opmerkingen

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
JaNee

CAPTCHA code:
captcha
Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”